Obert el primer bar per gats a Manhattan

Obert el primer bar per gats a Manhattan

Meow Parlour és la primera cafeteria per a gats que s’ha obert a Nova York.

Es tracta d’un lloc on la gent pot beneficiar-se d’una atmosfera tranquil·la mentre treballa o xerra amb els amics, i on els gats són lliures de fer una migdiada a la falda d’algú o d’observar als clients des de la prestatgeria.

La cafeteria, de taules altes i baixes, està presidit per una gran prestatgeria amb forats i formes estranyes per a la diversió dels gats, quan no vulguin estar entre els clients o esperant a la recepció. Ara per ara, hi ha vuit gats, però el lloc té capacitat per a un màxim de 12 i tots són de l’associació de rescat KittyKind. De fet, si t’agrada molt algun gatet pots adoptar-lo. Aquest és el gran objectiu de les seves fundadores: que s’adoptin la major quantitat de gats.

El cafè va obrir fa poc i, per l’alta demanda i per evitar cues quilomètriques, de moment només admeten reserves online.

Per complementar l’establiment, el Meow Parlour Patisserie, que es troba molt a prop de la cafeteria, porta llaminadures i cafè perquè els animalons mengin alguna cosa durant l’estada a la cafeteria.

 

1421099458-0
1421099458-1
1421130632-0

Newer Post
Older Post

COMMENTS

WORDPRESS: 0