La millor medicina per a l’Owen? El seu gos de tres potes

La millor medicina per a l’Owen? El seu gos de tres potes

Aquesta és la increïble història d’amistat entre un nen britànic malalt i el seu gos de tres potes que ja ha commogut internautes de tot el món.

Ell és el petit Owen Howkins, un londinenc de 7 anys d’edat que pateix una rara malaltia coneguda com a Síndrome Jampel Schawartz, que afecta només a 30 persones a tot el món.

La malaltia, que provoca que els seus músculs romanguin sempre en tensió, fa que l’infant no pugui moure’s amb facilitat. Afortunadament, i gràcies a la fidel companyia i amor del seu millor amic, el seu gos Haatchi, pot afrontar el dia a dia amb una certa normalitat.

A Haatchi el van trobar tirat prop de la via del tren de Londres, greument ferit després de ser atropellat per un comboi.
Com a conseqüència de l’accident, el gos va perdre una de les seves potes posteriors i la major part de la seva cua. Durant molt temps Haatchi no va trobar una nova llar i el seu futur semblava ombrívol i infeliç. La seva vida va canviar quan la parella de Will Howkins, el pare del petit Owen, el va trobar gràcies a un anunci de Facebook.

Des d’aquell dia, nen i gos s’han fet amics íntims i no hi ha dia que no es cuidin, s’ajudin i s’estimin mútuament!

 

Newer Post
Older Post

COMMENTS

WORDPRESS: 0