Calendari solidari

Calendari solidari

Galgos 112 és una associació que té la finalitat de contribuir en el reconeixement dels gossos llebrers i podencs com a animals de companyia a Espanya i al món. Després de dos anys de feina aquesta societat ha aconseguit salvar a més de 2.400 llebrers i podencs al país. El 2014 va realitzar un calendari per a l’associació protectora format per fotografies realitzades per les persones vinculades a l’associació, on apareixen els animals retratats pels seus amos.
Com a novetat, aquest any la protectora vol donar més repercussió a la seva solidària intervenció i per això presenta un nou calendari al més pur estil moda. El creador del projecte és el fotògraf Nacho Martínez, qui amb molta passió i dedicació ha donat vida al calendari, realitzant una labor excel·lent.

Per a aquest pla s’ha comptat amb la col·laboració de personalitats del món de la moda, com són les reconegudes models Carla Crombie, Jana Perez, Raquel Jiménez, Mireia Canalda o Anna Ponsa. Malgrat les seves atapeïdes agendes, totes elles han volgut recolzar a Galgos 112, posant per al seu calendari 2015.

La presentació tindrà lloc el dia 16 de gener a l’espai CREC (c/ Blesa nº27) a les 19:00 hores a mode de còctel. L’esdeveniment comptarà amb l’assistència de convidats d’excel·lència i membres de l’associació perquè puguin expressar com ha estat el procés. També, es projectarà en exclusiva el tràiler del documental que serà publicat durant el 2015 i on es podrà veure tant el procés de creació del calendari com també el costat més sensible amb els llebrers i podencs, amb entrevistes als col·laboradors i a membres de Galgos 112.
Durant l’acte, es farà una recol·lecta en el qual es donarà a conèixer als assistents la quantitat final recollida, ja que tots els beneficis són íntegres per a l’associació.
Una vegada acabades les presentacions, l’esdeveniment estarà acompanyat de diversos dj’s per al gaudi dels assistents.

 

Calendario 2 Galgos 112 Enero
Calendario 3 Galgos 112 Febrero
Calendario 4 Galgos 112 Marzo
Calendario 5 Galgos 112 Abril
Calendario 6 Galgos 112 Mayo
Calendario 7 Galgos 112 Junio
Calendario 8 Galgos 112 Julio
Calendario 9 Galgos 112 Agosto
Calendario 10 Galgos 112 Septiembre
Calendario 11 Galgos 112 Octubre
Calendario 12 Galgos 112 Noviembre
Calendario 13 Galgos 112 Diciembre

COMMENTS

WORDPRESS: 0