Bob, el gat de carrer que va canviar la vida d’un músic

Bob, el gat de carrer que va canviar la vida d’un músic

Quan el músic ambulant James Bowen va trobar al gat pèl-roig de carrer, Bob, aquest li va canviar la vida.


L’any passat James Bowen va publicar el llibre titulat ‘Un gat de carrer anomenat Bob’, amb el subtítol ‘Com un home i un gat van trobar esperança al carrer.’ i es va convertir en tot un bestseller, tot un èxit de vendes.

James Bowen vivia a Londres, tocant la seva guitarra avui aquí i demà allà. L’últim que necessitava era una mascota, però quan va veure a aquest preciós gat de carrer pèl-roig ferit, segurament per un altre gat, no va poder desentendre’s. No sabia que la seva vida era a punt de canviar.

Va portar el gat al veterinari, li van guarir les ferides i, malgrat els seus escassos recursos econòmics, li va proporcionar la medicació necessària.
Quan el gat va curar-se del tot, James el va deixar en llibertat perquè seguís la seva vida. No obstant això, el gat Bob no volia separar-se de James i el seguia a tot arreu.

A partir d’aquell moment, James va veure com els seus guanys es multiplicaven, la gent ja no passava indiferent davant el músic. El gat els cridava l’atenció i no podien evitar tirar unes monedes.

En el llibre ‘Un gat de carrer anomenat Bob’ James descriu les seves aventures amb el gat, divertides unes i més dramàtiques altres, i diu que gràcies a ell, les ferides causades pel seu turbulent passat estan tancant. El mateix es podria dir del gat Bob.

 

gatbob4 gatbob3 gatbob2 gatbob1

Older Post

COMMENTS

WORDPRESS: 0