Benvinguda a Canalmascotes.cat

Benvinguda a Canalmascotes.cat

En primer lloc vull donar les gràcies a CanalMascotes per l’oportunitat que m’ha donat per gestionar els continguts de la web i treballar per fer una plataforma referent sobre els animals de companyia.
El meu nom es Manel Roig, sóc educador caní i un amant de la natura. L’any 2008 vaig començar a formar-me sobre el món de gos. Tinc el títol d’educador caní en positiu i d’ensinistrament en clicker CAP. He assistit a diversos seminaris sobre agressivitat canina i comunicació animal.

Un món que m’apassiona i m’encanta compartir amb tothom..
Des d’aquesta plataforma volem començar una nova etapa. Una etapa en què la formació i la conscienciació del fet que: “tenir un animal no és tenir un joguet” serà un dels punts més importants. Creiem que difondre el missatge és primordial perquè comencem a entendre la responsabilitat que suposa tenir una “mascota” a casa. Sé que potser la terminologia “mascota” no és la que s’hauria d’utilitzar, però com he dit abans, com l’objectiu primordial és arribar a tothom, considero que de moment d’aquesta manera ens entendrem tots.

A CanalMascotes podreu consultar des d’articles d’educació canina, felina, tinença d’animals exòtics com també normatives i mesures d’ús responsables d’alguns animals.
Comptarem també amb assessorament i col·laboració de prestigiosos veterinaris perquè pugueu deixar les vostres consultes.
I només em queda dir-vos que esperem que gaudiu de la vostra visita a CanalMascotes.cat i ens continuem veiem sovint.

Manel Roig
Educador Caní

COMMENTS

WORDPRESS: 0